חשבון אחד לאתר ולאפליקציה
נרשמים פעם אחת ונכנסים באותו אימייל. החשבון, השמורים והתקדמות הקריאה נשארים משויכים לאותו אדם.
בהרשמה אפשר לאמת גם מספר טלפון, ולאחר מכן להיכנס בקוד SMS.
אם כבר יש לכם חשבון באתר, בחרו כניסה עם אותו אימייל. לאחר אימות הכתובת החשבון הישן יקושר אוטומטית וכל הנתונים הקיימים יישמרו.